Zöldségfasírt szójával

ZÖLDSÉGFASÍRT SZÓJÁVAL
5x20 dkg különböző zöldség (pl: zeller, sárgarépa, karalábé, gomba, bokkoli,kápia paprika,cukkini, padlizsán), 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 csomó petrezselyemzöld, 3-4 zellerlevél, 20 dkg szójakocka, 3 tojás, só, fehérbors, kakukkfű, szerecsendió, olaj
Az apróra vágott hagymát olajon megfonnyasztom. A megtisztított zöldségeket, az előzőleg fűszeres, forró vízbe áztatott szójakockákat ledarálom. Hozzáadom a tojásokat, a megpirított hagymát, ízlés szerint fűszerezem. Vizes kézzel ovális szeleteket formázok a masszából, és bő olajban, alacsony hőmérsékleten, fedő alatt mindkét oldalát megsütöm.
fokhagymás,petrezselymes jázminrizzsel tálald:)