Hozzávalók (8 adaghoz):
7,5 dl paradicsomlé
8 db közepes paradicsom, kockára vágva
1 közepes lilahagyma, finomra vágva
1 gerezd fokhagyma, negyedelve
1 db (kb. 13 dkg) kígyóuborka, meghámozva, kockára vágva
15 dkg piros kaliforniai paprika, grillezve, héjától megszabadítva, kockára vágva
1 teáskanálnyi Tabasco szósz
Tegyük az előkészített paradicsomot, a hagymát, a fokhagymát, a kígyóuborkát és a piros kaliforniai paprikát az aprítógépbe és jól pürésítsük össze. Öntsük hozzá a paradicsomlevet és keverjük jó alaposan össze.
Tegyük bele a Tabasco szószt, takarjuk le a tálat és tegyük a levest legalább 3 órára vagy egy egész éjszakára a hűtőbe.
Tálaláskor a tetejét díszíthetjük friss zöld fűszernövénnyel