Szeptember 25.-én pénteken első gyakorlati foglalkozást tartottam a 13/2 osztály egyik felének,burgonya darabolás és abból különböző köret készítés volt a feladat.Párizsi burgonya,cikk,hasáb,szalma,korong,chips és kocka. A lehulló darabokból pedig hagymás tört burgonya és burgonyapüré készült.Meglepő volt a pozitív hozzáállás,meg is lepődtem nem ehhez voltam hozzászokva.:)Csak így tovább kedves osztály:)
VÁROSI FŐZŐVERSENY A MEZŐGAZDASÁGI ISKOLÁBAN
Tegnap városi főzőversenyen voltunk egy maroknyi csapattal 13/B-ből a Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakképző Iskola udvarán.
A fiúk Brie sajttal töltött csirkemellet parázson sütve,grill burgonyával ,szőlő és szilvaraguval készítettek.Amiért be is gyűjtöttek egy 3.-ik helyezést:)Maradéktalanul nem voltak boldogok látva a első és második helyezettek munkáját:)
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)