13/2 KÖRETEK:burgonya

Szeptember 25.-én pénteken első gyakorlati foglalkozást tartottam a 13/2 osztály egyik felének,burgonya darabolás és abból különböző köret készítés volt a feladat.Párizsi burgonya,cikk,hasáb,szalma,korong,chips és kocka. A lehulló darabokból pedig hagymás tört burgonya és burgonyapüré készült.Meglepő volt a pozitív hozzáállás,meg is lepődtem nem ehhez voltam hozzászokva.:)Csak így tovább kedves osztály:)








































































































































VÁROSI FŐZŐVERSENY A MEZŐGAZDASÁGI ISKOLÁBAN

Így készült el az étel!!!


Brie sajttal töltött csirke,grill burgonyával szőlő és szilvaraguval






csirke és a teritett asztal:)

csirke fóliában...




szőlőragu...





szilvaragu...






brie sajtos csirke...









ez itt a grill burgonya...









ez már shéfekhez illő beállás és szigor:)










kész a szőlőragu...












tűzben edzett férfik:)













most még nagy a lángja,de hamarosan ekkora lesz:)))










nem rossz a minősége...:)
















hol a késem:)))




























gyönyörű az áru:)
















szőlő magozás ...
















Tegnap városi főzőversenyen voltunk egy maroknyi csapattal 13/B-ből a Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakképző Iskola udvarán.



A fiúk Brie sajttal töltött csirkemellet parázson sütve,grill burgonyával ,szőlő és szilvaraguval készítettek.Amiért be is gyűjtöttek egy 3.-ik helyezést:)Maradéktalanul nem voltak boldogok látva a első és második helyezettek munkáját:)